Is uw macbook kapot en bent u opzoek naar een reparatiebedrijf? Dan bent u bij Jorphone op het goede adres. Wij zorgen voor een Macbook reparatie binnen 30 minuten voor een mooie prijs. iMac, Macbook, Macbook pro of Macbook Air. Kom gerust langs in onze winkel en breng uw Macbook mee.

Toestel over? Ruilen?

Heeft u een Macbook, iMac, iPad iPhone over? Krijgt u een nieuw toestel? Dan kan u uw toestel inruilen! U kunt er nog een mooi bedrag voor krijgen of een korting op de aanschaf van een ander toestel. Wij verkopen tegenwoordig ook nieuwe en refurbished toestellen. Refurbished toestellen zijn toestellen die gebruikt zijn maar nog wel in goede staat zijn om verkocht te worden. Dan zijn ze maar een paar dagen gebruikt waarschijnlijk.

Garantie

De toestellen zijn vakkundig en uitgebreid gecontroleerd op alle punten. In elk toestel zit een goed werkende batterij. Mocht er iets niet goed of helemaal niet werken, dan zal dit vervangen worden. Toch kan het zijn dat een toestel met normaal gebruik kapot gaat. Het zullen dan geen problemen door bijvoorbeeld laten vallen mogen zijn.Wij anders een garantie van 12 maanden.